RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

VIDEO | A avertizat FCSB, dar are probleme la CFR. Ultimele informaţii despre Chipciu

Alexandru Chipciu a promis că va face un meci mare cu FCSB. Dan Petrescu a oferit însă informaţii de ultimă oră despre cel mai răsunător transfer al iernii în Liga 1.

Antrenorul campioanei a anunţat că Alexandru Chipciu ar putea să nu prindă nici lotul pentru derby-ul din Gruia. Petrescu se bazează pe internaţionalul român, însă nu se aşteaptă la prea multe de la mijlocaşul care a jucat foarte puţin în ultima perioadă.

Publicată de Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA pe Sâmbătă, 1 februarie 2020

„Nu înțeleg de ce puneți așa mare presiune pe Chipciu. Este un jucător important, dar de ce să fie el mutarea câștigătoare. N-a jucat fotbal de vreo 6 luni, nu e că a dat vreo 30 de goluri anul trecut și a venit Chipciu și acum dă 20 de goluri. Eu nu pun nicio presiune, are un contract de 2 ani și jumătate. I-am zis că poate să nu joace niciun meci anul acesta și nu am nicio problemă. Îi știu valoarea, dar trebuie să fie la potențial maxim. El știe că nu este, eu știu, toți băieții văd că nu e la potențial maxim. Când va fi foarte bine el ne va ajuta, dar deocamdată nu este sută la sută. Chiar dacă l-aș băgat mâine, nu aș vrea să aibă o presiune în plus, pentru că este un jucător cu mare experiență”, a spus Dan Petrescu.

În situaţia lui Chipciu se află şi George Ţucudean. Revenit la antrenamente în această iarnă după ce a fost la un pas de finalul carierei, atacantul are şanse mici să fie titular în derby-ul cu FCSB.

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare