RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

VIDEO | 1 martie special pentru fetele de la Steaua! Surpriza pregătită de colegii lor din club

Sportivele de la secțiile de gimnastică și scrimă de la Steaua au primit mărțișoare în culorile roș-albastre de la rugbyști și fotbaliști.

Băieții au venit în sălile de antrenamente, iar pentru câteva momente au schimbat sportul pe care îl practică. Rugby-iștii Robert Neagu, Moyake Kuselo și Vlad Bădălicescu le-au oferit mărțișoare fetelor cu ocazia zilei de 1 martie, apoi s-au urcat pe aparatele însă s-a văzut că echilibrul nu e punctul lor forte. La rândul lor, jucătorii echipei de fotbal, Vlad Nițu, Raul Bălbărău și Dragoș Nicolae au venit la fetele de la scrimă, unde Ana Maria Popescu i-a primit cu brațele deschise.

“Dacă mă uit puțin afară, zici că a venit sfârșitul lumii, între noi fie vorba. Dar eu prefer să văd viața tot senină și să mă pregătesc în continuare pentru noile provocări. Întodeauna ne bucurăm.

Eu când am venit la Steaua acum foarte, foarte mulți ani era ideea aceea de club-familie. Cumva pe parcurs, am început să ne cam risipim, dar nu e niciodată prea târziu să ne unim forțele și să ducem cele mai frumoase trofee, împreună, acasă aici în Ghencea”,a declarat Ana Maria Popescu pentru Steaua TV.

 

Ana Maria Popescu i-a învățat pe tinerii fotbaliști despre secretele scrimei.

După ce îmi închei cariera, promit că o să merg și la un antrenament de fotbal, dar pe băieți îi aștept oricând în sala de scrimă să îi antrenăm puțin în duelurile pe care le vor avea pentru promovare” a mai spus campioana olimpică. 

Citește și -> EXCLUSIV | Națiunea Stelistă vs Gigi Becali! Fanii CSA Steaua strâng bani pentru Liga a 2-a

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare