Victorie pentru fani! Buhăescu: ”Am vrut să îi facem fericiți pe suporteri!”

Vasile Buhăescu (32 ani) a oferit prima reacție după ”Primvs Derby”.

”Lupii galbeni” au câștigat pe ”Ilie Oană” în fața rivalei tradiționale Rapid, scor 0-2. Buhăescu și Manuel Botic au marcat golurile ploieștenilor.

La finalul meciului de la Ploiești, Buhăescu, fotbalistul care a deschis scorul în derby, le-a dedicat victoria fanilor petroliști care au fost alături de echipă indiferent de rezultate.

”Fericirea e prea mare, nu reuşisem să câştigăm acasă de vreo patru meciuri. Ne-am descătuşat, mai ales că a venit victoria împotriva Rapidului, o contracandidată a noastră. Ne doream să câştigăm pentru toţi oamenii care înconjoară Petrolul, noi, suporterii care ne-au transmis că îşi doresc foarte mult şi am vrut să îi facem fericiţi.

Să îi zicem încurajare, au fost pe la noi, am avut nişte discuţii, dar eu zic că a fost bine. Să sperăm că aşa va fi, să legăm cât mai multe victorii, eu vreau să promovez acum pentru a cincea oară în Liga 1. Vreau să ajut orice echipă la care joc să îşi îndeplinească obiectivele.” a declarat Buhăescu după victoria din ”Primvs Derby”.

petrolul rapid 1

Vezi și VIDEO | S-a declanșat FIESTA la Ploiești! Imagini incendiare cu fanii Petrolului după victoria în fața Rapidului