CSM Bucureşti a câștigat meciul din deplasare cu CS Universitatea Cluj-Napoca, scor 34-27 (18-13), în etapa a 8-a din Liga Naţională de handbal feminin.

‘Tigroaicele’ au dominat autoritar și au avut un avans de 11 goluri în repriza secundă (33-22).

Pentru CSM București au marcat Cristina Neagu (7 goluri), Majda Mehmedovic (7), Nathalie Hagman (5), Elizabeth Omoregie (3), Jovanka Radicevic (3), Iulia Curea (3), Bianca Bazaliu (3), Dragana Cvijic (2), Andrea Lekic (1).

Cele mai bune marcatoare ale clujencelor au fost Senocico (6 goluri), Petruș (4) și Popa (3).

Cu sârbul Dragan Dukici pe banca tehnică, problemele din apărare nu au fost rezolvate. Acest aspect a fost evidențiat și de către Cristina Neagu, care a remarcat o lipsă de concentrare pe faza defensivă.

„Am jucat destul de bine, poate ne-a lipsit puţină concentrare în apărare, să fi luat mai puţine goluri. A fost o perioadă grea, foarte grea pentru noi, însă cred că începem să mergem pe un drum bun şi sper din tot sufletul să obţinem victorii, mai ales în Liga Campionilor, pentru că avem mare nevoie ele, mai ales după ce am pierdut meciul din Germania”, a spus Cristina Neagu, citată de Telekom Sport.

CSM Bucureşti a urcat pe primul loc în clasament, cu 21 de puncte, la egalitate cu SCM Râmnicu Vâlcea, care are un meci mai puțin disputat.

Duminică, CSM București va primi vizita campioanei Norvegiei, Vipers Kristiansand, în etapa a patra din grupele Ligii Campionilor. În tur, CSM a câștigat cu 29-27.

„Nu cred că va fi un adversar mai uşor, este un adversar periculos. Ştim foarte bine cum este handbalul nordic, acele fete nu cedează niciodată şi sunt convinsă să nu se predea la Bucureşti”, a declarat Cristina Neagu.