Dinamo București a câștigat meciul de pe teren propriu cu ACS Poli Timișoara, scor 1-0, în etapa a 6-a din play-out-ul Ligii 1, și s-a distanțat la șapte puncte de FC Botoșani în fruntea clasamentului.

Atacantul Robert Moldoveanu (19 ani, foto) a înscris în minutul 74, dar se afla într-o poziție evidentă de ofsaid. Gabi Torje a şutat în bară de la marginea careului, iar mingea a ajuns în centru la Moldoveanu, care a tras din prima cu dreptul.

Dinamo a avut ocaziile mari din prima repriză. Ricardo Grigore putea înscrie în minutul 11, dar lobul său a fost respins din fața liniei porții. În minutul 23, Daniel Popa a marcat, dar reușita a fost anulată pentru ofsaid. Până la pauză, Sergiu Hanca a avut două ocazii uriașe, inclusiv un șut în bara transversală.

În repriza a doua, timișorenii au jucat mai bine, iar Ciucur și Popovici au fost aproape de gol. În minutul 88, Alexandru Ciucur a căzut în careu după un duel cu Gabi Torje, dar arbitrul nu a acordat penalty, deşi se impunea.

Dinamo: Penedo – Dudea, Maric, R. Grigore, Olteanu – Hanca, Mahlangu, Nistor – R. Moldoveanu (I. Gheorghe 90+1′), D. Popa (Nemec 66′), Salomao (Torje 57′). Antrenor: Florin Bratu.

Timișoara: Straton – Străuţ, Melinte, Cînu (Șeroni 66′), Raţ – Al. Munteanu, Artean, G. Vaşvari – Bîrnoi (Haruț 46′), Al. Popovici (Drăghici 75′), Ciucur. Antrenor: Adrian Neaga.

Arbitri: Istvan Kovacs, Mihai Marica, Vlad Bârlădeanu.

Clasamentul play-out-ului Ligii 1