Victorie de aur pentru Cristiano Bergodi. “Băieții mi-au făcut un cadou”

FC Voluntari a reușit o victorie surprinzătoare cu Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 4-2, în prima etapă din 2019 în Liga 1. Antrenorul ilfovenilor, italianul Cristiano Bergodi, este convins că echipa lui poate să evite retrogradarea dacă va avea atitudinea potrivită.

Ricardinho (14′), Balaur (36′), Gadze (62′) și Tudorie (78′) au înscris pentru FC Voluntari, iar Tandia (24′) și Hamed (90′) au reușit golurile lui Sepsi.

FC Voluntari – Sepsi OSKHajrà Sepsi OSK! / Hai Sepsi OSK!

Publicată de Sepsi OSK pe Duminică, 3 februarie 2019

Băieții mi-au făcut un cadou, am aflat că e meciul meu cu numărul 100 (în Liga 1). Mă bucur că am câștigat un meci foarte, foarte important. Nu credeam că puteam câștiga așa împotriva echipei de pe locul patru. Am avut dorință și atitudine. Am dat două goluri din faze fixe, lucrăm la antrenamente. Am schimbat sistemul de joc înaintea meciului, după ce s-a accidentat un jucător. Trebuia să jucăm 4-4-2.

Trebuie să ne apropiem de Călărași, Concordia și celelalte echipe care sunt în față. Nu vreau să vorbesc despre pregătirea fizică. Jucătorii au reacționat foarte bine. Am spus că e foarte importantă starea de spirit. Când trebuie să te salvezi de la retrogradare, trebuie să joci cu mare dorință. După aceea, tehnic și tactic lucrăm bine la antrenamente. Sunt sigur de munca mea și de cunoștințele mele“, a spus Bergodi la DigiSport.

FC Voluntari se menține pe ultimul loc în clasament, iar Sepsi Sfântu Gheorghe ocupă poziția a patra.

Spynews.ro