CSM București s-a impus la un singur gol diferență la Vâlcea, 29-30, și, 90 la sută, va pierde titlul anul acesta. SCM Râmnicu Vâlcea are avantajul meciurilor directe și depinde acum doar de propriile rezultate. Oltencele mai au 6 meciuri de disputat, iar bucureștencele, șapte.

Prima repriză a fost echilibrată, iar cele două echipe au mers cap la cap.S-a intrat la pauză la egalitate, 12-12, și vâlcencele erau în grafic pentru câștigarea campionatului.

Mai experimentate în meciurile tensionate, tigroaicele au rupt echilibrul după pauză. Atacul oltencelor n-a mai funcționat, iar CSM București s-a dezlănțuit! După 10 minute, tigroaicele conduceau la cinci goluri diferență (14-19) și situația se schimbase radical. Acum, echipa bucureșteană trebuia să-și conserve avantajul sau să câștige la 3 goluri diferență cu cel puțin 21 de goluri marcate pentru ca titlul să depindă doar de ea.

Vâlcencele au avut însă o revenire senzațională după jumătatea reprizei secunde! Oltencele au echilibrat din nou partida și, în minutul 50, se apropiaseră la un singur gol, 22-23.

În minutul 53, SCM  Râmnicu Vâlcea a ratat șansa egalării, iar CSM București s-a desprins, apoi, la două goluri, cu 5 minute înainte de final.

Pera a riscat tot, iar Vâlcea a egalat în minutul 58, 27-27, și șansele tigroaicelor scădeau dramatic!

Până la urmă, CSM București s-a impus la numai un gol diferență, 29-30, și 90 la sută, titlul merge la Vâlcea anul acesta!