Eroinele victoriei epice de la Ostrava, Irina Begu şi Monica Niculescu, încă retrăiesc emoţiile succesului din meciul de dublu. Victoria care a calificat România în semifinalele Fed Cup este reperul carierei pentru cele două jucătoare.

Bucuria calificării în dauna deţinătoarei trofeului o urmăreşte şi acum pe Irina Begu.

„Am câteva clipuri în telefon şi mă uit mereu la ele, încerc să mă conving că este adevărat. Am început acest drum în urmă cu patru ani, la Budapesta, şi acum suntem în semifinalele Fed Cup. Este un sentiment extraordinar, cu siguranţă cea mai intensă bucurie pe care am trăit-o” – a declarat Begu la Digi Sport.

România în Fed Cup

Federația Română de Tenis mulțumește sutelor de români care au susținut echipa de Fed Cup a României în Ostravar Arena, din Ostrava, milioanelor de români din toate colțurile lumii care au fost alături de fetele noastre și face câteva precizări privind semifinala Fed Cup.Până în acest moment, Federația Franceză de Tenis(FFT) nu a anunțat orașul în care se va juca semifinala Franța – România (20-21 aprilie 2019), și nicio informație despre bilete (preț și modalitate de achiziționare). Data limită până la care FFT trebuie să facă acest lucru este 25 februarie.În momentul în care FRT va avea aceste informații, ele vor fi publicate pe site-ul www.frt.ro și postate pe cele două pagini de Facebook, www.facebook.com/frtenis și www.facebook.com/romaniafedcup.#FRT #TenisROmania #HaiROmania #FedCupRO

Publicată de Romania Fed Cup Team pe Miercuri, 13 februarie 2019

Monica Niculescu a completat-o pe Irina Begu.

„A fost senzaţional, am trăit emoţii incredibile. Este un moment incredibil în cariera mea acel meci, încă mă gândesc la el deşi sunt la Dubai. Eu şi Irina (n.r. Begu) am făcut nişte momente frumoase, încă mă uit la rezumatul meciului, frumos de tot, aşa da…M-am simţit excelent în teren, am încercat să mă mişc foarte mult în faţă, să o ajut pe Irina, ne-am completat incredibil şi de asta am reuşit să câştigăm acest meci important”, a explicat şi Niculescu la Digi Sport.

Semifinala Fed Cup dintre Franţa şi România va fi în direct la Digi Sport pe 20 şi 21 aprilie.