RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Victor Pițurcă, despre meciul carierei sale: “Aveau o echipă formidabilă. Erau peste Barcelona”

Victor Pițurcă, fostul jucător al Stelei a mărturisit care a fost cel mai important meci al echipei din Ghencea.

Victoru Pițurcă, fostul atacant al roș-albaștrilor a dezvăluit că cel mai important meci pentru el dar și pentru formația condusă în acea perioadă de Emeric Ienei, a fost returul semifinalelor Cupei Campionilor cu Anderlecht. Militarii au pierdut cu 0-1 în partida tur de la Bruxelles dar echipa pregătită de Emeric Ienei s-a impus cu 3-0 în retur, obținănd calificarea în finala Cupei Campionilor. Golurile partidei din Ghencea au fost marcate de Gabi Balint și Victor Pițurcă printr-o “dublă”.

”Meciul cu Anderlecht a fost cel mai bun meci al Stelei, în perioada aceea, a fost un meci fantastic, contra unei echipe foarte puternice. Anderlecht era peste Barcelona, atunci, aveau o echipă formidabilă. Aveau șase internaționali belgieni.

victor-piturca-1986-steaua-anderlecht

Pierzând primul meci la Burxelles, calificarea era pusă sub semnul întrebării, era foarte greu să bați Anderlecht la două goluri. Noi vorbeam că trebuie să marcăm 4-5 goluri ca să ne calificăm, era foarte greu să nu primești gol cu o echipă ca Anderlecht.

steaua anderlecht 1986 tabela de marcaj
foto: cristian-topescu.allby.ro

Am jucat și cu teamă, și cu plăcere și am realizat un meci fantastic. Puteam să marcăm vreo 6 goluri. Am ratat eu singur, a ratat Lăcătuș, a ratat Tudorel Stoica, singuri cu portarii. Au ratat și ei, a scos Duckadam câteva mingi.” a declarat Victor Pițurcă pentru As.ro

Citește și Emerich Ienei, dispus să revină la clubul de suflet: „Deocamdată nu m-au sunat”

 

 

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare