Victor Pițurcă (62 ani) este de părere că tehnicienii care aleg să vină pe banca FCSB-ului sunt conștienți de faptul că Gigi Becali ia decizii la echipă.

Fostul antrenor al formației din Capitală a declarat că îl cunoaște pe Nicolae Dică și a explicat că acesta a ales să antreneze FCSB indiferent de condiții. Acesta a mai vorbit despre schimbările pe care Gigi Becali le face la echipă.

„La FCSB, se vede foarte clar ce se întâmplă. Patronul conduce echipa, face şi echipa, face şi schimbările, iar jucătorii ştiu aceste lucruri. Şi nu mai reacţionează aşa cum trebuie pe teren şi e normal acest lucru. Se bagă sută la sută, nu se pune problema. Nu aţi văzut că nu au reuşit să câştige la Călăraşi? A fost nevoie de intervenţia lui, altfel nu câştigau nici cu Craiova.

Din 100 de antrenor, 98 acceptă toate aceste lucruri. De ce? Pentru bani, pentru glorie, se gândesc că vor face performanţă, că vor lua campionatul indiferent de condiţiile care sunt, de patron. Eu cred că aşa a gândit şi Dică. Pe Dică îl cunosc bine, are personalitate. Dică nu ar fi acceptat tot ceea ce i s-a întâmplat, dar acceptă, ce să facă? Sunt atâţia şomeri. Normal că acceptă. Ce contează?” a declarat Victor Pițurcă pentru TelekomSport.

”Piți” a antrenat formația roș-albastră în anii 1992, 2000-2004 și 2010.