Victima lui Gigi Becali explică eșecul în tricoul roș-albastru: “Acolo am greșit!”

gigi-becali-isi-face-cruce

Florentin Matei regretă perioada petrecută la FCSB, acolo unde a fost “mazilit” de patron după mai puțin de 40 de zile de la debutul în tricoul vicecampioanei României. 

Fotbalistul ajuns între timp la Apollon Limassol a evoluat în sezonul trecut pentru FCSB, dar a prins doar 6 meciuri pentru echipa antrenată atunci de Mihai Teja. Iar acum, după mai bine de un an de la acel moment, mijlocașul are o explicație pentru faptul că nu a fost pe placul latifundiarului din Pipera.

„Mi-am ales prost momentul să vin la Steaua. Am fost în Emirate, am terminat contractul acolo şi am avut vreo 3-4 luni de vacanţă. Apoi am mers la Steaua şi am prins numai trei săptămâni de pregătire, că a început campionatul foarte repede”, a mărturisit Florentin Matei pentru Telekom Sport.

florentin matei transfer

Jucătorului de 27 de ani îi merge bine în Cipru. Are 3 goluri în 10 meciuri pentru echipa aflată pe locul 4 în acest moment în campionatul din țara insulară. Matei s-a format ca  fotbalist chiar la FCSB și a mai jucat în Liga 1 la Unirea Urziceni și la Astra.

CITEȘTE ȘI –>> L-au făcut Pinocchio! Mititelu, redus la tăcere de CS U Craiova: ”Aceleași minciuni veșnice”