RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Veşti proaste pentru Simona Halep! Anunţul îngrijorător făcut de preşedintele WTA

Simona Halep a primit veşti proaste, după anunţul îngrijorător făcut de Mickey Lawler, preşedintele WTA în acest moment.

Aceasta nu a dat informaţii care să bucure lumea tenisului în turneele ce vor urma în anul 2021, iar asta o afectează şi pe Simona Halep, numărul 2 WTA.

Lawler spune că se aşteaptă la noi amânări şi în anul 2021 din cauza pandemiei de coronavirus, ira că lucrurile nu pot reveni la normal mai devreme de anul 2022.

,,Problemele nu au dispărut încă. Cred că nu vom reveni la normal până în 2022, dar suntem gata să fim flexibili. Wimbledon nu va fi normal în totalitate.”, a declarat Lawler, potrivit Tennis Channel.

În acest moment, există doar un calendar dat de WTA, însă acesta este parţial până în vara acestui sezon competiţional.

Turneul de la Indian Wells a fost amânat deja pentru o dată care urmează a fi stabilită în perioada următoare. În acelaşi timp, nu se ştie când vor avea loc turneele din a doua parte a sezonului.

Cu programul incert, Simona Halep ştie sigur că va participa la Australian Open, primul Grand Slam al anului 2021. Înainte de începerea turneului, Halep va fi nevoită să stea 14 zile în izolare, astea fiind regulile în Australia în contextul pandemiei de coronavirus.

Citeşte şi Haruț a semnat cu FCSB! Mesaj pentru Becali: ”Nu am teamă de critici!”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare