Vești proaste pentru Florinel Coman! Ce riscă vedeta FCSB-ului după evenimentul de ieri

Sursa foto: Profimedia Images Florinel Coman

Atacantul în vârstă de 22 de ani a fost surprins ieri fără permis de conducere în timp ce se deplasa din direcția Constanța spre București, cu o viteză de 165 km/h!

“Perla” lui Gigi Becali poate avea probleme mari în urma evenimentului nefericit de ieri. După ce Poliția Română nu l-a identificat în baza de date ca fiind înregistrat cu permis de conducere, patronul celor de la FCSB susține că acesta a obținut dreptul de a conduce în Ucraina, deci ar avea dreptul de a circula pe drumurile publice cu mașina.

În cazul în care se va dovedi că Florinel Coman a mers totuși fără permis de conducere, fotbalistul poate să ajungă chiar și la pedeapsa de cinci ani de închisoare, așa cum este menționat în Codul Penal al României.

coman suparat

“Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul ori a unui tramvai de către o persoană care nu posedă permis de conducere se pedepsește cu închisoarea de la unu la 5 ani”, se menționează în articolul 335 din Codul Penal.

Conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv ori al cărei permis i-a fost retras sau anulat ori căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată sau care nu are dreptul de a conduce autovehicule în România se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă”, scrie lege5.ro.

Citește și BREAKING NEWS | Florinel Coman a comis-o! Vedeta FCSB, fără permis la volan