Vești proaste pentru Dinamo! Încă doi jucători de perspectivă au plecat de la Academie din cauza problemelor financiare

În urmă cu puțină vreme, Dinamo avea una dintre cele mai bune Academii de fotbal din România, iar evoluțiile “câinilor” mici surclasau contracandidatele în fiecare sezon!

Centrul de juniori al formației din Ștefan cel Mare a produs nu mai puțin de nouă trofee în ultimii șapte ani la categoriile U19, U17 și U15 în cele 18 finale bifate. Acum însă, grupele “alb-roșilor” se pare că se destramă încetul cu încetul, iar plecarea de ieri a portarului Aleksandr Mitrovic a fost doar începutul.

Potrivit informațiilor GSP, Dan Tălmaciu și Răzvan Mateeș au devenit liberi de contract, după ce și-au depus memorii ca urmare a restanțelor financiare din ultima perioadă. Tălmaciu este un fundaș central în vârstă de 18 ani și a fost împrumutat ultima dată la Poli Iași, acolo unde a și debutat în Liga 1, iar acum se pare că este dorit de rivala FCSB.

talmaciu
Foto: Dan Tălmaciu

Celălalt puști pe care dinamoviștii îl vor pierde, Răzvan Mateeș (23 de ani), evoluează pe postul de mijlocaș central și este foarte aproape să meargă la FC Volunari.

matees dinamo
Foto: Răzvan Mateeș

Citește și Portarul plecat de la Dinamo, dezvăluiri din interiorul clubului! Ce spune despre oferta FCSB-ului