Vești foarte bune pentru suporterii dinamoviști!

Viceprimarul Sectorului 2, Dan Cristian Popescu, a dezvăluit că s-a înțeles cu Nicolae Badea pentru construcția noului stadion Dinamo.

Oficialul a primit confirmarea că omul de afaceri nu se va implica în construcția noii arene așteptată de fotbaliștii și de suporterii clubului din Ștefan cel Mare. Pentru realizarea acestei lucrări mai este nevoie de aprobarea Ministerului de Interne.

Noua arena ar urma să aibă aproximativ 18.000 de locuri!

Planul de demolare și construcție a stadionului din zona Șoseaua Ștefan cel Mare a fost întârziat de controversa privind dreptul de proprietate al lui Nicolae Badea în Parcul Sportiv Dinamo.

În momentul ăsta, putem să construim un stadion de 17-18.000 de locuri cu 30 de milioane. M-am înțeles cu domnul Badea într-o oră. Mă va susţine în proiectul meu. Putem face stadionul.

În maximum o lună, ne vom vedea cu mai mulți oameni reprezentativi din viaţa şi istoria lui FC Dinamo Bucureşti, alături de care vom crea o echipă din care va face parte şi domnul Badea, pentru construirea Stadionului Dinamo. Mingea va fi doar la Ministerul de Interne. Personal, am câștigat prima ‘bătălie’! a declarat Dan Cristian Popescu pentru DigiSport.

Guvernul s-a angajat să finalizeze trei stadioane în vederea EURO 2020 – Dinamo, Rapid și Arcul de Triumf. Proiectul de dezvoltare mai include și noul stadion Steaua din Complexul Ghencea.