Veste de ultimă oră pentru membrii DDB! ”Câinii” vor avea tricouri speciale în următorul sezon

Suporterii din Ștefan cel Mare au oferit noi detalii despre viitoarele tricouri pe care dinamoviștii le vor purta în următorul sezon.

Fanii roș-albilor au contribuit decisiv la salvarea clubului lor preferat prin intermediul programului de tip socios ”Doar Dinamo București”, iar ”câinii” le vor mulțumi pentru implicare în următorul sezon.

”Peluza Cătălin Hîldan” a anunțat că dinamoviștii vor purta tricouri de joc pe care vor apărea numele tuturor membrilor înscriși în programul DDB.

”VEȘTI BUNE legate de tricoul de joc inscripționat cu numele membrilor DDB:

În prezent lucrăm la designul tricoului împreună cu producătorul de echipament Macron. Partenerul nostru ne-a comunicat că avem posibilitatea să introducem mai multe nume pe tricou și că în curând ne va informa despre data limită pentru predarea listei cu numele membrilor DDB înscriși.

Asta înseamnă că LISTA ESTE ÎNCĂ DESCHISĂ. Tricoul cu numele membrilor DDB va fi cel cu care Dinamo va juca în sezonul 2020-2021. Macron are nevoie de câteva luni pentru pregătirea echipamentului, înainte de a trece la producerea lui.

Modelul pe care îl vedeți în această imagine are doar valoare iliustrativă. Designul final va fi diferit.

Deocamdată toți cei care s-au înscris în ultima perioadă și toți cei care se înscriu în următoarea perioadă, vor avea numele înscris pe tricou. ÎN CURÂND VOM ANUNȚA DATA LIMITĂ.

Aceste tricouri vor fi disponibile și pentru vânzarea către public. Credem că fiecare dinamovist care apare pe tricoul lui Dinamo va dori să achiziționeze un astfel de tricou.
Toți acești bani vor fi folosiți pentru susținerea clubului pe care în iubim.

Trebuie spus că participarea noastră în Program DDB nu este motivată de avantaje sau beneficii pentru membrii DDB, ci doar de DORINȚA DE A SALVA DINAMO!” a anunțat ”Peluza Cătălin Hîldan”.

VEȘTI BUNE legate de tricoul de joc inscripționat cu numele membrilor DDB: În prezent lucrăm la designul tricoului…

Publicată de Peluza Catalin Hildan-Dinamo pe Marţi, 25 februarie 2020

Citește și Oficialii lui Dinamo, reverență în fața fanilor din Ștefan cel Mare: ”Au făcut o chestie fără precedent în Europa!”