Vești bune pentru FCSB! Cinci jucători au scăpat de coronavirus și vor face deplasarea la Iași

O parte dintre jucătorii FCSB infectați cu noul coronavirus au efectuat sâmbătă un nou test pentru a afla dacă mai sunt bolnavi de COVID-19 sau nu.

În urma testului efectuat de fotbaliștii roș-albaștri a rezultat faptul că cinci dintre aceștia au scăpat de temutul virus.

Florin Tănase, Sergiu Buș, Andrei Miron, Dariu Olaru și Ovidiu Popescu se numără printre cei care s-au vindecat de COVID-19. Potrivit unor informații din cadrul clubului, cei cinci jucători care au scăpat de coronavirus vor face deplasarea la Iași, pentu meciul cu Poli, care va avea loc duminică, 27 septembrie, ora 21:45.

Testarea i-a vizat doar pe fotbaliștii infectați înainte de meciul cu Topola, din turul doi preliminar al Europa League, ceea ce înseamnă că Dennis Man, Florinel Coman, Marius Briceag, Olimpiu Moruțan, Alexandru Buziuc și Vali Crețu vor trebui să mai aștepte până la următoarea testare.

FCSB întâlnește duminică, 27 septembrie, ora 21:45, formația Poli Iași, în etapa a cincea din sezonul regulat al Ligii 1.

Citește și • Anamaria Prodan, dialog halucinant cu soția unui fotbalist: „Dacă eu nu fac contractul bun, tu vei muri de foame”