Veste teribilă pentru tenisul românesc! A murit unul dintre cei mai reputați antrenori

Un nou doliu pentru tenisul din România după cel din ianuarie 2021! În fața morții, nimeni nu mai are ce să facă. Asta a simțit și unul dintre cei mai mari antrenori din istoria tenisului autohton. 

Doar 70 ani. Atât a reușit să trăiască antrenorul cu performanțe remarcabile pentru sportul alb din România. Anunțul trist a fost dat de către Federația Română de Tenis.

Cel care a părăsit prea devreme această lume este antrenorul Marinel Bondoc, un nume de referință pentru sportul românesc. Acesta s-a stins din viață la 70 ani.

Tenis 2

Marinel Bondoc a fost unul dintre cei mai mari antrenori din istoria clubului Progresul București, prin mâna sa trecând mii și mii de copii care au învățat tainele sportului alb de la renumitul tehnician.

De numele lui Marinel Bondoc se leagă incredibila performanță a Clubului Sportiv Progresul București care a cucerit, cu echipa de tenis feminin, medalia de bronz la Cupa Campionilor Europeni din 2007. La competiția ce a avut loc în Franța, la Rennes, au participat zece state, iar echipa României a ieșit pe podium.

marinel bondoc

„Mii de copii au învățat tenis de la Marinel Bondoc, un nume de referință în tenisul românesc, iar una dintre performanțele lui remarcabile a fost reușită în anul 2007, ca antrenor al echipei de fete a Clubului Progresul, cu care a cucerit medaliile de bronz la Cupa Campionilor Europeni. Trupul neînsuflețit a fost depus azi (n.r. – 1 aprilie), la Capela Cimitirului Ghencea 1 Civil. Federația Română de Tenis este alături de rudele și prietenii care trec prin momente grele și transmite Sincere Condoleanțe familiei îndoliate”, a transmis FRT pe site-ul oficial.

În ianuarie anul acesta, un alt antrenor cu renume din tenisul românesc a decedat. George Cerbu, cel care a insistat cu privire la importanța laturii psihologice în tenis, s-a stins din viață la 69 ani.