Veste proastă pentru Barcelona! Verdict necruţător pentru Ansu Fati

Barcelona a învins Betis Sevilla cu 5-2 şi a pus capăt unei serii de patru meciuri fără victorie în campionat. Nu a fost însă seara perfectă pentru catalani, care l-au pierdut pe Ansu Fati pentru câteva luni.

Tânărul internaţional spaniol a fost înlocuit la pauză de Messi, rezervă pentru prima oară sub comanda lui Koeman. Accidentat la genunchi, Fati a primit un verdict necruţător la o zi după meci: ruptură de menisc!

Doctorii clubului catalan cred că Fati va sta departe de teren pentru următoarele cinci luni.

Intrat de pe bancă pentru repriza a doua, Messi a reuşit o dublă pentru catalani. A marcat un gol din penalty şi primul gol din acţiune în La Liga în actualul sezon.

La final, Koeman a avut un mesaj interesant pentru starul pe care mulţi l-au acuzat pentru lipsa de implicare în ultimele meciuri, mai ales pe faza defensivă.

“Este foarte important pentru jocul nostru, pentru randamentul nostru. Sper să rămânem cu ultima imagine a partidei, când Messi se apăra la corner. Este o imagine unde Leo este alături de echipă” – a declarat Koeman.

Ansu Fati s-a accidentat într-o perioadă excelentă a carierei sale. Tocmai devenise cel mai tânăr marcator din istoria El Clasico. Atacantul în vârstă de 17 ani are patru goluri marcate în startul sezonului din La Liga.