Florin Andone a primit o veste proastă din partea medicilor. Vârful lui Galatasaray va sta departe de gazon mai mult decât se aştepta.

În ilpsa lui Falcao, Andone reuşise să intre în graţiile fanilor lui Galatasaray prin evoluţiile sale. Vârful împrumutat de la Brighton s-a accidentat la meciul cu Gaziantep Gazişehir, echipa lui Marius Şumudică.

Presa din Turcia scrie că Andone a primit o veste neaşteptat de rea din partea medicilor: „Va putea reveni pe teren abia în luna martie!” Dacă iniţial Fatih Terim anunţase că românul va reveni într-o lună sau două, acum situaţia s-a schimbat total. Terim ar dori să rezilieze contractul de împrumut şi să îl trimită pe Andone înapoi la Brighton.

Dacă englezii nu vor fi de acord, Andone va rămâne la Galatasaray până la finalul sezonului, însă turcii sunt gata să transfere un alt atacant.

Înainte de a afla vestea cea rea, Andone le transmisese un mesaj fanilor lui Galatasaray, pe care i-a asigurat că va reveni mai puternic.

„Salutare fani ai lui Galatasaray! Îmi pare nespus de rău de situaţia în care mă aflu. Eram concentrat să dau totul pe teren pentru această echipă minunată, dar uneori se întâmplă astfel de lucruri în fotbal, pe care nu le poţi controla. Voi da tot ce am mai bun ca să mă recuperez bine şi să fiu în formă cât mai repede. Nu mi-am terminat treaba aici, ce e mai bun abia acum urmează să vină”, a promis românul.

Andone a marcat două goluri în şase meciuri în care a evoluat pentru Galatasaray în Superliga Turciei.