Antrenorul FCSB, Mihai Teja, vrea să profite de această pauză competițională pentru meciurile echipei naționale. Roș-albaștrii vor să-și îmbunătățească jocul pentru a continua lupta la titlu, iar unul dintre cei mai importanți jucători a revenit la antrenamente.

Mihai Pintilii (34 de ani) s-a recuperat după microruptura musculară suferită în timpul partidei FC Voluntari – FCSB, scor 2-2, ultima din sezonul regulat.

Mijlocașul central poate fi folosit în derby-ul cu Universitatea Craiova din 31 martie, în etapa a treia din play-off-ul Ligii 1, pe Arena Națională. 

Pintilii s-a mai accidentat și la finalul anului trecut, apoi a jucat în meciurile cu Hermannstadt, scor 3-0, cu Concordia Chiajna, scor 0-0, cu U Craiova, scor 3-2, și cu FC Voluntari, scor 2-2.

Pintilii s-a accidentat din cauza celorlalți jucători. El făcea totul pe teren cu Voluntari. Făcea pressing, era în defensivă, în atac. Dacă tu faci totul și depui mult efort, normal că te rupi. Mai ales că are și o vârstă înaintată”, a spus Gigi Becali.

Vreau doar ca Pintilii să fie sănătos până la sfârșitul acestei ediții. Sunt convins că vom arăta altfel când va reveni el„, a spus Mihai Stoica, directorul sportiv al FCSB.