Veste importantă pentru Dinamo! “Jucătorii şi-au primit banii!”

Fanii din programul Doar Dinamo Bucureşti au făcut un anunţ important pentru situaţia actuală a clubului. Suporterii au găsit resurse pentru a menţine echipa pe linia de plutire şi după reunirea lotului.

Fanii au anunţat că jucătorii care au acceptat să îşi renegocieze contractele au primit deja banii cuveniţi conform noilor înţelegeri. O parte dintre banii strânşi s-au dus şi către fotbalişti care au acceptat rezilierea amiabilă a contractelor.

Fanii au făcut anunţul pe pagina de Facebook Peluza Cătălin Hîldan – Dinamo.

“O INFORMAȚIE FOARTE IMPORTANTĂ este legată de plățile către jucători din banii strânși prin ProgramDDB.Toți jucătorii care au semnat contracte noi și-au primit banii. Vom reveni cu informații despre jucătorii care au acceptat să continue activitatea la Dinamo în noile condiții. De asemenea, și-au primit banii și jucătorii care au acceptat rezilierea amiabilă a contractului și au renunțat să depună memoriu, cum este cazul lui Ba și a lui Gonzalez” – au anunţat susţinătorii lui Dinamo.

Borja Valle, Isma Lopez și Rene Hinojo, jucătorii care au părăsit recent clubul, nu au acceptat rezilieri amiabile. Cei trei s-ar putea adresa FIFA pentru a-şi recupera banii promişi în contractele semnate cu Dinamo.

Dinamoviştii se vor reuni duminică, 3 decembrie, şi vor juca primul meci din 2021 în deplasare la Sibiu, cu Hermannstadt.

Hermannstadt – Dinamo se va disputa miercuri, 13 ianuarie, de la ora 19:00.