Veste importantă pentru CSM București în plină situație de criză în sportul românesc! “Avem toată echipa aptă!”

csm-bucuresti-liga-campionilor-handbal-1

Adrian Vasile, antrenorul formaţiei CSM Bucureşti, a anunţat revenirea norvegiencei Nora Mork.

Probabil cel mai răsunător transfer făcut vreodată de o echipă de handbal din România, Nora Mork a avut ghinionul unei noi accidentări la sosirea la CSM Bucureşti. În primul meci în tricoul “tigroaicelor”, pe 25 august, în victoria din supercupa României cu CSM Râmnicu Vâlcea, scor 29-23, norvegianca s-a accidentat la genunchiul stâng la începutul reprizei secunde şi nu a mai putut continua partida.

Adrian Vasile a declarat, marți 7 aprilie, că starul norvegian este aproape recuperat. O veste uriaşă pentru suporterii formaţiei bucureştene, dar şi pentru handbalul românesc.

”Asta face parte din partea plină a paharului, că pe Nora o putem avea alături de noi, inclusiv în luna martie Nora trebuia să se alăture echipei noastre. Toţi cei de specialitate ştiu că recuperarea după o astfel de accidentare necesită timp în zona specifică ca să poţi să-ţi revii, fapt care nu se poate face acum.  O să fie pentru prima dată când vom avea toată echipa aptă” a declarat Adrian Vasile pentru Telekom Sport.

Cu un palmares impresionant, care include 25 de trofee importante, Nora Mork a ajuns la CSM București după evoluții la cel mai înalt nivel la Gyor. În cariera sa Mork a cucerit de patru ori Liga Campionilor și a câștigat campionatul mondial cu Norvegia în 2015 și medalia de bronz la Jocurile Olimpice din 2016.

CITEȘTE ȘI: Anunțul neașteptat al organizatorilor turneului de la Madrid. Cum va juca Simona Halep

Spynews.ro