VIDEO | Verdict final! Ce spune Becali despre împăcarea cu CSA Steaua

Gigi Becali a reacționat după ce Dumitru Dragomir s-a oferit să facă pace între CSA și FCSB.

Fostul președinte al LPF a anunțat că va încerca să îl convingă pe patronul FCSB să plătească 3 milioane de euro pentru a redobândi brandul, numele și palmaresul Stelei.

Gigi Becali se opune total anunțului lui Dragomir și anunță că nu va plăti niciun ban. Patronul-antrenor al FCSB a explicat că brandul său aduce un profit mult mai mare decât echipa din Liga a 4-a, iar lumea știe că echipa sa este adevărata ”Steaua București”.

”Nu 3.000.000, nu le dau niciun leu, nici 300.000 nu dau, pentru ce să dau? Ce nevoie am eu de ei? Să le dea el (n.r – Dumitru Dragomir), dacă vrea. Pentru ce-mi trebuie mie numele? Ce produc ei, 20.000 pe an? Brandul e ăla care produce. Brandul sunt eu, brandul e FCSB.

Câți bani produc ei? Brandul e Becali, mie nu-mi trebuie ei. Eu produc bani. Păi lumea știe că FCSB e Steaua. Cei care au acum 27-28-29 de ani au crescut cu mine, eu sunt brandul. Eu am făcut performanță cu Steaua, cu FCSB” a declarat Gigi Becali pentru DigiSport.

Gigi Becali

Dumitru Dragomir s-a oferit să facă pace la Realitatea TV!

Dragomir a anunțat, în exclusivitate, în cadrul emisiunii Realitatea Sportivă, că vrea să fie negociator între Becali și CSA.

”Mă bag eu acum negociator. Gigi Becali plătea acum 3 milioane de euro Stelei pentru brand, nume şi palmares. 

Dar are orgoliu și orgoliul ăsta îţi mănâncă sănătatea, viaţa. Dacă nu îl fac eu pe Gigi să dea 3 milioane de euro să nu îmi ziceţi mie Mitică Dragomir” a declarat fostul președinte al LPF.

Realitatea TV Live

Realitatea TV Live

Publicată de Realitatea.NET pe Duminică, 22 septembrie 2019

Citește și Prima reacție oficială după zvonul marii împăcări între FCSB și CSA Steaua