Verdict apocaliptic pentru FCSB! „Situația este mult mai gravă decât se știe. Se poate ajunge la desființare”

fcsb-liga-1

Adrian Bumbescu, fost mare fundaș al Stelei, este convins că FCSB va ajunge la desființare și se bazează în rațiunea sa pe „descoperirile” pe care le-a făcut Florin Talpan vizavi de unele nereguli de la clubul lui Gigi Becali.

Bumbescu îi prevestește o soartă sumbră clubului patronat de Gigi Becali și este convins că echipa patronată de acesta nu va ajunge să evolueze niciodată pe noul stadion din Ghencea.

„Nu au sorți de izbândă. Văd că sunt porniți pe CSA Steaua, dar noi vom promova pe căi legale. Să nu uite că ei au jucat în Ghencea și nu e bine ce fac.

Nu cred că vor putea să joace (n. r. – pe stadionul din Ghencea), pentru că nu sunt bine primiți cu atitudinea asta. Nu e colegial. Dar dacă asta este mentalitatea lor și răutatea asta, e problema lor. Noi mergem pe drumul nostru, nu ne va împiedica nimeni.

E problema lor ce fac și de asta sunt unde sunt. Va fi din ce în ce mai rău, nu le doresc, dar cam așa o să se întâmple. O să ajungă poate și ei la desființare cu ce probleme a descoperit Talpan. Dacă ei ne doresc asta nouă. Actele nu prea sunt în regulă nici acolo. Situația e mult mai gravă decât se știe, dar federația pune obstacole”, a declarat Adrian Bumbescu pentru PRO X.

bumbescu steaua

Gigi Becali nu stă nici el cu mâinile în sân. Patronul FCSB încearcă pe toate căile să împiedice echipa Armatei, CSA Steaua, să promoveze în ligile superioare, așa că a decis să conteste la TAS decizia celor de la FRF de a permite cluburilor de drept politic să-și schimbe statutul juridic sau să mute activitatea unui club de drept privat.

Citește și • Meciul cu Dinamo, decisiv pentru Dennis Man! Englezii vin la derby. Când vor avea loc negocierile finale