Vedeta de la FCSB e Ronaldo din Liga 1! ,,Trebuie avut grijă de el şi pus în valoare”

Cel mai în formă jucător de la FCSB a ajuns să fie comparat acum cu marele Cristiano Ronaldo de la Juventus.

Dennis Man este unul dintre cei mai în formă jucători români la ora actuală. Ajuns la 22 de ani, Man a marcat 15 goluri în 15 partide disputate pentru FCSB şi România U21.

Cu o formă de invidiat, mijlocaşul a fost selecţionat de Mirel Rădoi la naţionala mare pentru ultima acţiune din acest an.

fcsb chindia

Man a fost comparat de Cornel Dinu, păstrând proporţiile, cu marele Cristiano Ronaldo.

,,Man care este un jucător, o săgeată, care, părerea mea,  se caută la ora actuală în fotbalul mondial şi trebuie avut grijă de el şi pus în valoare şi aruncat în lupte mai ales acum când poate. Aduceţi-vă aminte când avea 17 ani, îmi aduc aminte, la Sporting Lisabona, când era Boloni antrenor, Cristiano Ronaldo juca atacant lateral dreapta.

cornel dinu

Acum joacă pe tot frontul de atac, ceea ce ar putea să facă şi Man. Dar cu serviciul, cu ceea ce înseamna verticalizări, cu pase în profunzime, care vin din calitatea mijlocaşilor, că degeaba duc săgeata în vârful atacului meu dacă nu am coarda de la arc care sî îi arunce mingea şi asta înseamnă mijlocaşii’‘, a spus Cornel Dinu la Telekomsport.

Dennis Man este golgheterul Ligii 1, cu 9 goluri marcate în 10 etape, tot atâtea cât are şi Florin Tănase.

Man face parte din lotul României pentru meciurile cu Belarus, Norvegia şi Irlanda de Nord.

Citeşte şi Astra și-a găsit antrenor după ce a fost refuzată de Edi Iordănescu! Un fost dinamovist vine pe banca giurgiuvenilor