Fotbaliștii lui Sepsi și-au luat vacanţă înainte de finalul campionatului, iar Marin Barbu, antrenorul echipei, a răbufnit la conferința de presă.

Potrivit Realitatea de Covasna, Sepsi duce lipsă de jucători pentru ultimul meci din play-off. Marin Barbu, antrenorul formației din Sfântu Gheorghe, s-a arătat extrem de deranjat de situație și i-a criticat pe jucători.

”Vin la o conferință de presă la care, sincer să fiu, nu prea îmi face plăcere având în vedere lucrurile care sunt în desfășurare la echipă. Din păcate, mulți dintre jucători, din varii motive, au fugit ca potârnichile, au rămas în jur de 13-14 jucători, cu aceştia încercăm să ne facem datoria, să ne prezentăm la meciul cu Astra.

Au fugit ca potârnichile. Unora li s-au terminat contractele, altuia i-a născut soția, altul trebuie să se opereze, unul a făcut întindere, altul a făcut ruptură, deci niște lucruri pe care nu prea le întâlnești la multe echipe. Dar sper ca pe viitor lucrurile astea să nu se mai întâmple. Adică jucătorul pleacă în vacanță în minutul 90, după ultimul fluier şi trebuie, în mod normal, să își facă datoria până la capăt.

Eu nu pot să fac nimic. Ca să poți să îi amendezi trebuie să ai un regulament de ordine interioară, dar eu nu am avut acest regulament, nu am nicio putere sa amendez, singurii care au putere se amendeze sunt oamenii care decid în fotbalul de la Sfântu Gheorghe.” a declarat Marin Barbu la conferința de presă a meciului cu Astra Giurgiu.

Sepsi nu a câștigat niciun meci în play-off, iar în ultima etapă, formația din Sfântu Gheorghe o va întâlni pe Astra, în deplasare.

Citește și Variantă surpriză pentru banca FCSB-ului! ”Doi se bat şi vine al treilea. Scoate Gigi pe unul din pălărie”