Răzvan Burleanu vrea să găsească repede un selecționer, în condițiile în care în luna martie e programat barajul pentru Liga Națiunilor.

FRF nu concepe să rateze calificarea la Euro, iar Mircea Rednic îi transmite lui Burleanu că ar face orice sacrificiu pentru a prelua prima reprezentativă.

„Știți că nu am o relație prea bună cu cei de la FRF. Nu m-a căutat nimeni de acolo și, sincer, nici nu cred că o vor face. Acum sunt chiar în tratative avansate, să semnez un contract, dar dacă e vorba de națională, asta e altceva”, a spus Rednic.

„Eu aș veni chiar și doar pentru meciurile acestea din barajul din Liga Națiunilor. Văd că se vorbește că nimeni nu ar accepta, că unii se feresc să vină pentru doar un meci-două. Mie nu mi-e frică! Da, eu m-aș angaja să duc echipa la Euro prin acest baraj. Vedem după aceea dacă e cazul să continuăm sau nu. Nu sunt eu cu proiecte d-astea pe termen lung. Înțeleg că sunt pe listele făcute de presă, dar, cum spuneam, nu cred că va fi cazul să discute cei de la FRF cu mine”, crede Rednic.