Varianta nouă luată în calcul de Gigi Becali pentru perioada de transferuri din vară! De unde vrea să aducă jucători

Finanțatorul FCSBului le-a dezvăluit apropiaților soluția la care e dispus să apeleze dacă în următoarele luni fotbalul va fi puternic afectat de criza financiară care se preconizează. 

După ce a redus salariile jucătorilor la jumătate pentru următoarele șase luni, Gigi Becali ia în calcul și reducerea bugetului pentru transferuri dacă lucrurile nu vor reveni la normal.  Deși își fixase câteva ținte chiar costisitoare, latifundiarul din Pipera ar putea fi nevoit să renunțe la ele în condițiile date.

Și se gândește inclusiv să promoveze câțiva juniori de la academia clubului pentru a acoperi posturile deficitare. Mai ales că sunt câțiva fotbaliști care termină contractele la vară, iar acestea nu vor mai fi prelungite. În această situație se află Bălgrădean, Adi Popa, Planici și Gnohere.

fcsb suparare

“Gigi s-a gândit să țină de la vară din actualul lot doar 15 – 16 jucători și urmează să aducă la echipa mare pe cei mai buni de la Academie. Ei evoluează deja pentru FCSB 2 și în mod sigur tinerii așteaptă șansa să ajungă la echipa mare. Oricum, la ei nici nu se pune problema de salarii mari, iar lui Gigi îi convine această situație.

Însă, râmâne de văzut dacă acești băieți vor profita de șansa care o să li se ofere. Un cuvânt greu de spus îl va avea și Vasi Geambazi pentru că munca care se depune acum la Academie i se datorează” precizează surse pentru Pro Sport.

CITEȘTE ȘI –>> Avertismentul trimis de un italian îndrăgostit de România: “Suntem la început”