Variantă nouă în privința netitularizării lui Vukusic: “Poate de asta nu primește încredere”

Croatul a fost folosit în patru meciuri de la venirea la FCSB, însă de fiecare dată a primit minute doar în partea a doua a jocurilor. 

S-a spus la un moment dat că în urma prestațiilor sale ar fi intrat pe lista neagră a lui Gigi Becali astfel explicându-se faptul că el nu a primit mai multe șanse în ultima perioadă. Daniel Stanciu vine și cu o altă variantă.

”El a venit, dar nu ştiu ce pregătire fizică are, ce nivel are. Timpul de când a venit e scurt. Rămâne de văzut, aşteptăm mai mult de la el, dar a jucat doar 10 minute cu Chindia Târgovişte.

A încercat să lupte, să pună opoziţie adversarilor, dar e greu. El trebuie să fie mai activ pe faza de atac. Nu ştim dacă nu cumva nu i se dă încredere pentru că e nepregătit sau dacă se consideră de către cei de la FCSB că nu are valoare”, a fost părerea lui Daniel Stanciu, la Look Sport. 

daniel stanciu

Vukusic a evoluat în patru partide în tricoul roș-albastru, trei în Liga 1 și una în Cupa României. Atacatul de 28 de ani a evoluat în prima parte a sezonului în Slovenia, la Olimpija Ljubljana. În carieră, acesta a bifat experiențe de notat la Hajduk Split, Pescara și Greuther Furth.

CITEȘTE ȘI –>> Bilanț negru pentru Gigi Becali la FCSB: “Cred că are 100 de țepe!”