RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Varianta la care s-au gândit dinamoviștii pentru meciul cu PSG: “Ar fi ceva unic”

Campioana României a început deja să pregătească dubla cu PSG din optimile Ligii Campionilor la handbal masculin.

Și pentru a avea șanse mai mari de a reuși să facă față vedetelor parizienilor, conducerea buldogilor ia în calcul mai multe locații pentru partida tur, programată la București în intervalul 18-22 martie. Inclusiv una fantezistă, disputarea partidei pe Arena Națională! Dan Savenco s-a arătat extrem de încântat de idee.

“Ar fi ceva unic. În primul rând, pentru România! Cred că ar implica aceeași investiție ca pentru tenis. Este ceva unic în România, nu s-a mai întâlnit. Nu știu dacă ar fi un stadion plin. Chiar dacă nu vin să ne vadă pe noi și vin să-i vadă pe cei de la PSG, tot vor veni foarte mulți oameni” a spus handbalistul lui Dinamo.

nationala-de-handbal-masculin

Roș-albii au ajuns în optimile de finală ale competiției după ce au trecut de Sporting Lisabona, în urma a două victorii. Anul trecut, dinamoviștii părăseau competiția după ce erau eliminați chiar de portughezi.

“Anul trecut puteam să facem această performanță, trebuia să se întâmple. Din păcate, în meciul retur, cred că i-am respectat prea mult. Nu se pune problema de dorință. Respectul trebuie să meargă până la o limită. Am condus până la pauză, în a doua parte am început să avem acea frică, îi respectam prea mult” a concluzionat același Savenco.

CITEȘTE ȘI –>> A ratat Italia, dar ar putea ajunge în Anglia! Ce echipă este pe urmele lui Nedelcearu

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare