RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Valeriu Iftime nu se lasă! Vrea să îl convingă acum pe Gigi Becali să îi cumpere un alt jucător

După ce tratativele pentru Chindriș au eșuat, finanțatorul celor de la FC Botoșani îi propune omologului său de la FCSB un alt fundaș central. 

În contextul în care Planic și-a reziliat angajamentul cu roș-albaștrii, iar Iulian Cristea și Dragoș Nedelcu s-au accidentat, Valeriu Iftime îi oferă o variantă de rezervă lui Gigi Becali pentru a acoperi golul din centrul apărării. Alin Șeroni ar fi soluția perfectă pentru vicecampioană din sezonul viitor.

„De asta în săptămâna Paștilor domnul Becali voia să îl aducă pe Chindriș. Mirosea ceva că o să rămână fără fundaș central, dar e liber Șeroni. I-l dau mâine pe Șeroni dacă vrea”, a declarat Valeriu Iftime pentru Telekom Sport.

Finanțatorul s-a obișnuit să facă afaceri cu latifundiarul din Pipera. Cunoscut ca un fan al celor de la FCSB, Valeriu Iftime este convins că trupa lui Vintilă va reveni în forță după înfrângerea de la Cluj.

”FCSB fiţi fără grijă, nu moare atât de uşor. Doar noi îi batem, restul bate tot. FCSB nu e o echipă slabă, dacă i-au plecat doi jucători, sunt alţii. Miron nu e acolo? E considerat cel mai bun fundaş central la FCSB, să fim serioşi. La Cluj au avut ghinion, cu un super portar, să iei gol fără nicio ocazie de gol pentru cei de la Cluj, ei au avut 5 şi puteau să bată Clujul”, a completat Iftime.

CITEȘTE ȘI –>> Recordul bifat de Dan Petrescu în acest sezon: “Nu am dormit prea bine înainte să iau decizia”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare