RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Valeriu Iftime, două reproşuri pentru Croitoru! „Dăm o notă de sălbăticie!”

Marius Croitoru a câştigat derby-ul regional cu Poli Iaşi, însă nu a scăpat de criticile finanţatorului Valeriu Iftime. Antrenorul lui FC Botoşani a primit două reproşuri publice din partea şefului.

Primul lucru asupra căruia Iftime i-a atras atenţia antrenorului este să nu mai exagereze cu manifestările de la marginea terenului. Croitoru a ieşit în ultima perioadă în evidenţă prin gesturile sale exagerate. La meciul de acasă cu Craiova a spart geamul lojei din care a urmărit partida, fiind suspendat, iar la Sfântu Gheorghe s-a tăvălit pe gazon după ce Sepsi a egalat FC Botoşani la ultima fază.

„Cred că trebuie să ne abținem aici. Am vorbit și eu cu Marius, asta nu ne ajută cu nimic. Ba din contră, dăm o notă de aproape sălbăticie, să spunem. I-am spus lui Marius. Recunosc, și eu mai țip la gol, dar prea ne exteriorizăm, prea multă energie arsă cu zgomot și cu tot felul de gesturi din astea la limita măsurii noastre de oameni civilizați”, a spus Iftime după meciul cu Poli Iaşi, la Digi Sport.

Finanţatorul a avut şi un reproş mai personal pentru antrenorul lui FC Botoşani: folosirea fiului său, David Croitoru, în vârstă de 17 ani.

„Cred că am fost mai buni decât cei de la Iași. O piesă moartă a fost juniorul, băiatul lui Marius Croitoru, care în opinia mea nu este de echipa noastră. Sunt alți jucători care ar putea face mult mai mult decât el.

El (n.r Marius Croitoru) știe opinia mea legată de David, dar insistă ca un catâr, nu înțeleg de ce. Sunt sufocat de toți cei care îmi spun de el. El își face echipa, nu o fac eu, dar în opinia mea avem juniori mai buni. Astăzi am jucat în zece oameni cu David. După ce a intrat Mihai Roman s-a schimbat jocul, asta e”, a spus Iftime, pentru Digi Sport.

Marius Croitoru este la prima experienţă de antrenor principal. În vârstă de 40 de ani, fostul mijlocaş a preluat FC Botoşani în vara lui 2019. În acest moment, Croitoru este antrenorul cu cel mai lung mandat dintre tehnicienii aflaţi în funcţie la echipele din Liga 1.

sursa foto: Digi Sport

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare