RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Valeriu Iftime amenință supremația granzilor sezonul viitor: “Pe ei doi îi aduc sigur la Botoșani”

Patronul celor de la FC Botoșani are gânduri mari după ce echipa sa a ajuns pentru prima oară în play-off în acest sezon. 

Indiferent dacă moldovenii vor prinde sau nu Europa în această vară, Valeriu Iftime și-a făcut deja strategia pentru stagiunea următoare. Iar ca să își atingă obiectivul vrea să “repatrieze” doi fotbaliști ajunși la echipe cu pretenții.

“Eu cred că Miron are loc la orice echipă din Liga 1 şi mâine are loc dacă vine la mine, dar acum e Şeroni. A jucat prost cu Astra, da. Dacă vine la noi, pleacă sigur într-o ţară ex-sovietică. Şi pe el îl vreau înapoi, pe Golofca. Singurul care a reacţionat mai bine a fost Chindriş, care m-a rugat să rămână până în vară.

Lui Miron i-am spus să stea până în vară la Botoşani, dar cu siguranţă va rezista acolo. Miron e inteligent foc, e cel mai inteligent fundaş central. Eu vreau să plece de acolo, ca să mai vină o dată la mine”, a dezvăluit omul de afaceri pentru PRO X.

golofca

Finanțatorul trupei antrenate de Marius Croitoru vrea să profite de pe urma faptului că Miron și Golofca au căzut în dizgrația șefilor de la FCSB și respectiv CFR Cluj. Fundașul a fost certat de Gigi Becali după prestația sa din meicul cu Astra, în timp ce mijlocașul este folosit tot mai puțin de dan pretrescu la campioana României.

CITEȘTE ȘI –>> Clauză plătită degeaba? Mesajul tatălui fotbalistului dorit de Dinamo: “Avem și alte oferte”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare