Valentin Creţu, după ce a fost eliminat la finalul partidei FCSB – Sepsi: ,,Noi suntem proşti şi ei deştepţi”

© FOTO:George Ilinca / SPORT PICTURES

Partida dintre FCSB şi Sepsi Sfântu Gheorghe, din etapa a 3-a a play-off-ului Ligii 1, disputat[ la Giurgiu, s-a terminat cu scorul de 1-2.

Golurile meciului dintre FCSB şi Sepsi au fost marcat de către Claudiu Petrila, în minutul 28 şi Bogan Mitrea, în minutul 81, pentru covăsneni, respectiv Octavian Popescu, în minutul 68, pentru ,,roş-albaştri”.

fcsb profimedia 0600258984 scaled
Sursa Foto: Profimedia Images

La finalul jocului, Valentin Creţu, fundaşul dreapta al celor de la FCSB, a primit cartonaşul roşu din partea lui Sebastian Colţescu, după ce i-a cerut mai multe explicaţii asistentului Şovre în legătură cu un penalty la Florin Tănase. Creţu spune că a vorbit civilizat şi apoi s-a trezit că a primit roşu din partea lui Colţescu.

M-am dus la arbitrul asistent să-l întreb cum a văzut el de pe acea parte? Mi-a spus că de ce țip la el. La fel l-am întrebat și pe Colțescu, el mi-a spus că și-a dat seama ulterior că a călcat pe minge.

cretu fcsb

Păi, cum și-a dat seama dacă a arătat penalty prima dată?! În fine, noi suntem proști, ei sunt deștepți!”, a declarat Valentin Creţu, la finalul jocului cu Sepsi.

În urma rezultatului din această seară, FCSB rămâne pe primul loc în play-off, cu 35 de puncte acumulate până acum în clasament.

De cealaltă parte, Sepsi revine pe locul 4 în play-off, acolo unde a adunat un număr total de 27 de puncte până în prezent.

man cretu cristea fcsb

Citeşte VIDEO | FCSB n-a ştiut să profite de pasul greşit al CFR-ului! Echipa ,,roş-albastră”, înfrângere cu Sepsi