Va reuși Eugen Neagoe la Dinamo? Ioan Andone: “Îi va fi foarte greu”

Eugen Neagoe a semnat un contract pe două sezoane cu Dinamo și este convins că poate califica echipa în play-off-ul Ligii 1. Ioan Andone nu este atât de convins de succesul lui Neagoe, deși îl apreciază ca antrenor.

Mircea Rednic a fost demis în mod surprinzător de la Dinamo, deși avea ca misiune reconstruirea echipei.

Rednic antrenament

Dinamo a încheiat pe locul 9 în Liga 1, în premieră în istoria clubului. Obiectivul declarat al ‘roș-albilor’ era câștigarea play-out-ului, așa cum s-a întâmplat anul trecut.

Un antrenor trebuie să fie tot timpul cu bagajul făcut. Ce vină are Mircea? Ce îi lipseşte? Are experiență, a antrenat echipe importante. L-am sunat astăzi să îi spun că îmi pare rău, l-am simţit dezamăgit. L-am sunat să îl mai înveselesc, pentru că eu cum am plecat de la Dinamo? Ce, se aştepta cineva să plec?

Lui Eugen îi va fi foarte greu să reuşească. Trebuie să schimbe lotul, toţi cei care au venit au fost aduşi de Rednic, iar jucătorii ăştia nu se ridică la obiectivul pe care îl au, play-off și apoi să se bată la campionat. Am o părere foarte, foarte bună de Eugen. Ce a făcut la Sepsi, la Iaşi înainte. Uitaţi-vă câte meciuri a câştigat la ambele echipe. A avut play-off-ul prost, asta da. Dar e un antrenor aşezat, foarte organizat, mereu stă foarte bine în teren echipa lui“, a spus Ioan Andone la DigiSport.

Andone Ioan