Petre Marin a dezvăluit că fiul său va fi titular în această seară, în partida pe care Ajax o dispută împotriva echipei Spakenburg, din optimile de finală ale Cupei Angliei.

Răzvan Marin este al treilea cel mai scum transfer făcut de Ajax vreodată însă nu a reuit să se impună până acum.

Olandezii au însă încredere că mijlocașul român va da randamentul așteptat și nu vor să-l împrumute, deși sunt multe oferte de transfer cu clauză de cumpărare..

Răzvan Marin va fi titular în această seară, în meciul care începe la 21.45.

Ei, sub nicio formă, nu vor să-l lase împrumut pe Răzvan. Au fost discuţii, au fost echipe bune care şi-au manifestat interesul pentru el, dar antrenorul a spus că, cel puţin până la vară, nu vrea să audă de aşa ceva, pentru că el are mare încredere în el. Am vorbit şi cu el, are meci în Cupă diseară şi va fi titular.

Dacă nu va apărea o ofertă extraordinar de tentantă pentru ei şi atunci se discută. Dar de împrumut nici nu vor să audă.

Nu numai Brugge, ci şi alte echipe, din Franţa, Italia, Anglia. Şi nu vă ascund faptul că şi acum sunt astfel de opţiuni, dar majoritatea vor împrumut cu drept de cumpărare.

Ei, dacă ar veni o ofertă cel puţin egală cu banii pe care ei i-au plătit, atunci cred că ar putea să discute. El nu este confortabil în această situaţie. Ei au zis să aşteptăm, să avem încredere, că va veni, să fie pozitiv, să se antreneze”, a spus Petre Marin.

Ajax a plătit 12,5 milioane de euro pentru Răzvan Marin, transferat de la Ajax.