Răzvan Raț anticipează o atmosferă incendiară la meciul dintre PAOK și Levadiakos. Echipa lui Răzvan Lucescu are nevoie de un punct cu două etape înainte de final pentru a deveni campioană. 

Lucescu jr. se află în fața unei performanțe istorice, iar fanii lui PAOK pregătesc o atmosferă incendiară. La propriu!

Suporterii au topit rapid cele 30.000 de bilete la meci, pentru a fi martori primul titlu după 34 de ani.

Meciul se dispută duminică, de la ora 19.00.

Răzvan Raț a jucat la Paok între 2014 și 2015 și îi cunoaște foarte bine pe suporterii greci. Fostul internațional este convins că va fi haos!

La câtă dorință și frustrări au acumulat cei de la PAOK în luptele cu cei de la Atena, va fi haos, va lua foc stadionul, ad litteram!

Din ceea ce am vorbit cu băieții de acolo, au pregătit mii și mii de torțe, va fi un spectacol de lumini fabulos.

Oricum, și cu acordul, și fără acordul clubului, nu i-ar fi interesat, ar fi pregătit ceea ce au ei în cap. Iar dacă nu i-ar lăsa să pună în scenă ceea ce vor, e simplu, ar ieși război! Grecii sunt fanatici, rar vezi pe acest pământ genul acesta de suporteri.

Ca fani, sunt Craiova plus Petrolul plus Rapid plus Dinamo, la un loc. Doar că patima e dusă la extrem. Eu am fost și la meciuri de baschet acolo, se rupe sala-n două! Am fost la un meci, am zis că nu mai ies viu de acolo. Repet, oamenii sunt la extreme„, a spus Raț pentru gsp.ro.