Peste 20.000 de spectatori sunt așteptați la meciul de duminică dintre Dinamo și FCSB. Deși Peluza Roș-Albastră a avut un conflict cu Gigi Becali, galeria FCSB a anunțat că se va mobiliza pentru derby.

Derby-ul Dinamo București – FCSB se va disputa duminică, de la ora 21:00, pe Arena Națională. După 14 etape din Liga 1, roș-albaștrii sunt pe locul doi, cu 27 de puncte, iar roș-albii ocupă poziția a noua, cu 16 puncte.

E MECIUL DE LA CARE VREM TOTUL DIN PARTEA VOASTRĂ, DĂRUIȚI-VĂ PENTRU NOI, PENTRU VOI! Sunteți mai buni ca cei de la 9dinamo, fără doar și poate, dar acest lucru trebuie arătat și pe teren, șansa va fi duminica asta. 9dinamo nu sperie pe nimeni, cu atât mai puțin pe noi. Ei (9dinamo) sunt jos, sunt pe prăpastie, voi (STEAUA) dați-le un șut și aruncați-i în prăpastie. Orice alt rezultat în afară de victorie cu dinamo este socotit un eșec, NU VĂ MULȚUMIȚI CU PUȚIN, JUCAȚI FOTBAL, ARĂTAȚI-VĂ VALOAREA ȘI CĂLCAȚI câinii ÎN PICIOARE! Vom fi alături de voi, vă vom susține, JUCAȚI ȘI PENTRU NOI, AJUTAȚI-NE SĂ VĂ AJUTĂM! FORZA STEAUA„, a fost mesajul Peluzei Roș-Albastre.

Prețul unui bilet pentru suporterii FCSB care vor să stea în peluză este de 20 de lei (15 lei biletul + 5 lei contribuția la coregrafie).

Harlem Gnohere, golgheterul FCSB, a cerut sprijinul fanilor pentru acest meci deosebit de important.

 

Sper că suporterii vor veni în număr mare la derby-ul cu Dinamo. Fac un apel la suporteri să vină, e un meci special. E un meci special pentru mine, pentru că am jucat acolo. Chiar dacă Dinamo e jos în clasament, într-un derby poziţiile nu mai contează. Jucătorii lor ne vor face viaţa dificilă, ştiu cum pregăteau un meci cu Steaua de când eram acolo„, a spus Gnohere.

14 goluri în 18 apariții a reușit Harlem Gnohere (30 de ani) în acest sezon pentru FCSB, în Liga 1 și Europa League.