Următorul mega-transfer din Liga I! Gică Popescu: “Este jucătorul care face diferența!”

Gică Popescu este convins că Ianis Hagi va fi următorul transfer important din fotbalul românesc. Fiul Regelui este asaltat de oferte. 

Sevilla, Ajax, Galatasaray, Genk, Anderlecht sau Girona sunt echipele care l-au pus pe Ianis Hagi pe lista de achiziții.

Ianis a făcut un sezon extraordinar, a debutat la echipa naţională, este urmărit de echipe importante din Europa, până nu se va pune semnătura pe contract nu este nimic sigur.Este jucătorul cel mai important de la Viitorul, jucătorul care face diferenţa!

Dacă nu mă înşel este şi golgeterul echipei! Este important că se vorbeşte foarte mult despre el, sunt foarte multe cluburi care şi-l doresc, însă vom vedea ce se întâmplă în această vară.

Mai are în faţă campionatul european de tineret, unde toţi avem speranţe în această generaţie nemaipomenită pe care se pare că o avem,” a declarat Gică Popescu.

Ianis are 14 goluri și 7 pase de gol la Viitorul, în 38 de partide. Cota de piață a fiului Regelui este de 3.5 milioane de euro, potrivit transfermarkt.

Spynews.ro