Următoarea schimbare gândită de spanioli va produce un cutremur La Dinamo! Fanii vor fi revoltați

cortacero-dinamo

Pablo Cortacero lucrează în continuare la modificarea organigramei clubului din Ștefan cel Mare. 

Iar măsurile pe care doresc  să le ia noii investitori ai grupării alb-roșii au ajuns la urechile fanilor care sunt nemulțumiți de intențiile acestora. Astfel, este foarte probabil ca din viitorul CA al clubului să nu mai facă parte legenda câinilor, Cornel Dinu. Acestuia i-a fost propusă funcția de președinte de onoare al clubului.

Chiar Cosmin Contra a fost cel mandatat să îi transmită lui Mister noua postură în care este dorit la Dinamo. Și poziția lui Cristi Hâldan este una șubredă conform prosport.ro, însă Cortacero evită să ia măsura îndepărtării sale pentru a nu își pune suporterii în cap.

cornel-dinu-dinamo

Alături de fratele Unicului Căpitan al lui Dinamo, din viitorul Consiliu de administrație al clubului va face parte și Dorin Șerdean. În rest, organigrama se pare că va fi completată doar de spanioli impuși acolo de noul patron al lui Dinamo.

În prezent, Consiliul de Administrație al lui Dinamo este format din Cornel Dinu, Costantin Eftimescu, Adrian Alexandrescu, Cristian Hîldan și Nicolae Achim.

CITEȘTE ȘI –>> Comentariul lui Sergiu Buș după ce a aflat că poate reveni pe teren: “Au fost nouă zile grele”