Următoarea ”Generație de Aur” vine de la Ovidiu! Anunțul făcut de Gică Hagi

gică-hagi

Gică Hagi a vorbit despre viitorul echipei național de fotbal a României.

Fotbalul s-a întrerupt din cauza pandemiei de COVID-19, însă ”Regele” vine cu vești excellente. Gică Hagi a dezvăluit că Viitorul are în acest moment 18 jucători care pot evolua pentru echipa națională de seniori.

De asemenea, tehnicianul forației de la Oviciu a amintit de numărul de jucători pe care i-a promovat în primul eșalon al fotbalului românesc.

”Problemele sunt când nu mai ai, când nu vezi perspectiva într-un an, când nu vezi perspectiva. Atunci sunt problemele. Sau că imediat putem din scurt sau te-a prins să nu ai plătit salariile 3-4 luni la jucători Atunci e o problemă. La noi suntem la zi cu ei, chiar bine, bine şi ne-am făcut datoria faţă de muncitori, de oamenii care au muncit, care au luat şi bonusuri la noi, pentru că ne-a mers foarte bine. Noi în ultimii ani, de când sunt eu antrenor, de 4-5 ani, am produs, am ieşit pe plus ca şi club, am produs jucători, am vândut jucători, am pus pe piaţă.

Mi-am făcut o revizie legată cu ce am produs noi în ultimii ani. Avem 18 jucători în momentul de faţă care sunt accesibili pentru naţionala, pentru aia mare. Aşa mi-am făcut eu un calcul şi dacă e vă trimit şi hârtia. Sunt 16-18 jucători sau puneti-i voi care sunt în echipe din România, în străinătate, produşi de Viitorul. Noi am promovat 38 în prima ligă, iar dintre aceştia 16-18 sunt pentru naţionala mare. Care sunt în anturaj, sunt în lotul ăla de 100, noi avem 18 ai noştri” a declarat Gică Hagi la TelekomSport.

gică-hagi-viitorul

Citește și Răzvan Lucescu sare în apărarea lui Ianis Hagi după ce Răducioiu a spus că nu ar face față la Lazio