RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Universitatea Craiova, achiziţie în staff! Nemulţumirea lui Rotaru: „Suntem la 60%!”

Fără gol înscris în ultimele trei etape din Liga 1, Universitatea Craiova a reuşit prima achiziţie în 2021. Nu este vorba însă despre un jucător nou, ci despre un nou component al staff-ului tehnic.

Nemulţumirea mai veche a patronului Mihai Rotaru – pregătirea fizică – a fost pasată pe umerii portughezului Rui Ferreira Santos. În vârstă de 29 de ani, noul preparator fizic a lucrat în Anglia, la Reading, echipa lui George Puşcaş. El a făcut parte din staff-ul conaţionalului portughez Jose Gomes.

Interesant este faptul că Rui Ferreira Santos, prezent deja la meciul cu Sepsi, nu l-a înlocuit pe Cornel Blejan, omul de încredere al patronului Rotaru.

„Vrem să compleăm staff-ul. Nu este adevărat că nu sunt mulțumit de preparatorul fizic. Cred în el, pentru că este un profesionist 100%. Nu suntem o echipă care să ne batem pe presing sus. Vrem să construim pe cele 60 de minute în care am jucat de la egal la egal. Și FCSB, și CFR Cluj știau că noi nu ducem mai mult de 60 de minute. Acum, toată echipa evoluează la 60%. Astea sunt estimările noastre. E îmbucurător că putem crește“  spunea Mihai Rotaru după meciul cu CFR Cluj.

Universitatea Craiova va juca urmărul meci din Liga 1 luni, 18 ianuarie, în deplasare cu Astra Giurgiu.

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare