Universitatea Cluj s-a despărțit de un jucător important! Ardelenii au renunțat la un triplu campion al României

Sursa foto; U Cluj/Facebook

“Șepcile roșii” au anunțat oficial că s-au despărțit amiabil de unul dintre cei mai experimentați oameni din lot!

Formația clujeană nu a reușit să impresioneze în prima parte a campionatului, iar promovarea mult așteptată pe prima scenă a fotbalului românesc rămâne principalul obiectiv al formației lui Costel Enache. Ardelenii sunt pe locul 6 în ierarhie, cu 23 de puncte acumulate după cele 14 jocuri disputate în actualul sezon.

Cu toate acestea, Universitatea Cluj a anunțat că s-a despărțit oficial de Cosmin Vâtcă, unul dintre cei mai experimentați oameni din lotul ardelenilor. Portarul în vârstă de 38 de ani semnase cu “șepcile roșii” la începutul campionatului și a bifat doar patru partide în poarta formației de pe Cluj Arena.

vatca

“FC Universitatea Cluj a ajuns la o înțelegere privind rezilierea contractului pe cale amiabilă cu portarul Cosmin Vâtcă.

Sosit la începutul acestei stagiuni, Cosmin Vâtcă a apărat poarta Universității în patru partide  oficiale. A debutat pentru ”U” în meciul din Cupa României, împotriva celor de la Unirea Dej, câștigat de „studenți” cu 2-0. Primul său joc în campionat a fost victoria cu CS Mioveni.

Clubul nostru îi urează succes în carieră!”, s-a arătat în anunțul celor de la Universitatea Cluj.

Citește și Gabi Tamaș la un pas să revină în Liga 1: “Negociam de mai mult timp cu el!”