Unde poate ajunge Mihăilă, în cazul în care Parma retrogradează: “Am relații bune cu cei de acolo!”

Formația de pe Ennio Tardini traversează o perioadă extrem de delicată, iar evitarea retrogradării reprezintă în acest moment o adevărată provocare pentru formația lui Roberto D’Aversa!

Echipa care a plătit peste 20 de milioane de euro în schimbul internaționalilor români, Dennis Man și Valentin Mihăilă, este penultima în Serie A și tremură serios pentru un loc și în sezonul viitor pe prima scenă a fotbalului italian.

Adus în Italia contra sumei de 8,5 milioane de euro, fostul fotbalist al Craiovei, Valentin Mihăilă, este pe val în momentul de față în formația lui Roberto D’Aversa. Atacantul în vârstă de 21 de ani a reușit să puncteze inclusiv în ultima partidă de campionat, câștigată de Parma cu 2-0 împotriva lui AS Roma, iar prestațiile sale nu au fost trecute prea ușor cu vederea de către presa din peninsulă, care l-a lăudat pe acesta.

Agentul Giovanni Becali a vorbit despre viitorul lui Valentin Mihăilă la Parma, în cazul în care echipa de pe Ennio Tardini va retrograda în Serie B. Giovanni Becali deține firma care îi reprezintă drepturile de jucător ale lui Mihăilă și a dezvăluit că fotbalistul nu va duce lipsă de oferte, unul dintre cluburile interesate încă de acum de tânărul internațional român fiind Napoli.

giovanni-becali-dinamo

“Eu am o relație bună cu domnul De Laurentiis (n.r. patronul lui Napoli). În Italia, în general am relații bune. În vara se vor trage liniile, nu sunt eu care să dau transferul sau să îl vând pe Mihăilă. E proprietatea Parmei și Parma va decide”, a spus Giovanni Becali, potrivit Pro X.

Potrivit informațiilor venite din sursa menționată anterior, Parma nu ar fi dispusă să renunțe la Valentin Mihăilă fără să primească în schimbul său cel puțin 30 de milioane de euro.

6.000.000 de euro este cota de transfer în acest moment a fostului oltean, potrivit site-ului Transfermarkt.com. 12 meciuri, trei goluri și două pase decisive reprezintă bilanțul lui Mihăilă în acest sezon.

Citește și Dennis Man și Valentin Mihăilă, lăudați de către Nicușor Stanciu după ultimele evoluții: „Ei vor fi viitorul României!”