Unde a ajuns sa joace Toto Tamuz, fostul atacant al Petrolului. Trei campioni ai României îi sunt colegi

Doi dintre fotbaliștii bine cotați în urmă cu aproape 10 ani în fotbalul românesc au ajuns să evolueze în prezent în Liga 4 de la noi. 

Este vorba despre Toto Tamuz și Marius Pena. Amândoi au acceptat oferta celor de la Progresul 05. Pena a revenit pe teren după ce în urmă cu trei ani anunțase că renunță la activitatea profesionistă, în timp ce Tamuz a lăsat Petrolul pentru trupa bucureșteană. Deocamdată israelianul nu a apucat să debuteze la echipa la care mai evoluează doi foști campioni ai României, Epaminonda Nicu și Cristi Dănălache. În schimb, fostul gălățean a refuzat CSA Steaua pentru a merge o ligă mai jos.

Președintele celor de la Progresul 05, Andrei Rusu, a dezvăluit cum i-a atras pe cei doi la echipa din al patrulea eșalon.

Toto Tamuz

Cu Pena mă știu de multă vreme, tatăl meu a fost antrenor la Progresul și se știe bine și cu tatăl lui, dar și cu el. Probabil nu s-a dus la CSA pentru că trebuia să meargă zilnic la antrenamente și nu mai are atât de mult timp, are business-ul lui acum, un restaurant.

La noi vine când poate, important e că are chef de fotbal. Tamuz a zis că vrea să se pună la punct fizic și a ales să vină la noi, mai ales că are o fetiță mică și îl avantajează faptul că stă la București. Se pregătește cu noi, dar vrea să joace la un nivel superior din vară”, a mărturisit oficialul Progresului 05 pentru Pro Sport. 

 CITEȘTE ȘI –>> VIDEO | Și-au făcut încălzirea pentru „derby”! Victorie pentru Steaua în ultimul amical dinaintea reluării sezonului