”Câinii” au pierdut meciul de la Călărași, scor 0-1, iar Mircea Rednic a dezvăluit unul dintre jucătorii care va pleca de la Dinamo în vară!

Parfait Mandanda (29 de ani), portarul împrumutat de la Charleroi, este pe picior de plecare de la Dinamo. Mircea Rednic că dezvăluit că sunt șanse foarte mici ca fotbalistul să rămână în Ștefan cel Mare. ”Puriul” a explicat că sunt probleme cu salariul lui.

”Cu Mandanda sunt probleme, pentru că salariul lui este foarte mare şi Charleroi plăteşte mai mult de 70% sau 80% în acest moment. Nici nu ştiu dacă noi plătim 2.000 de euro pentru el.

Din vară, ei vor ca noi să plătim 75% din salariul lui şi nu cred că merită. Suntem în discuţii cu câţiva portari din România şi din străinătate. E important să avem un portar valoros. Un portar bun e 50% din echipă.” a declarat Mircea Rednic pentru TelekomSport.

400.000 de euro este cota de piață a lui Mandanda, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com. Fotbalistul a jucat în acest sezon 6 meciuri pentru Dinamo.

FOTO- FC Dinamo