Super amical pentru Dinamo la finalul lunii! Anunţul făcut de DDB

Suporterii acţionari ai lui Dinamo au făcut un anunţ senzaţional, despre un meci amical care urmează să se dispute la finalul acestei luni.

Cei care aduc bani la club în acest moment au anunţat că echipa din Ştefan cel Mare va juca un meci amical cu Dinamo Kiev, echipa pregătită de Mircea Lucescu.

Dinamo Kiev Club Bruges scaled
Sursa foto: Profimedia Images

Meciul de gală urmează să se dispute pe data de 27 martie, iar scopul partidei este de a se strânge banii necesari pentru obţinerea licenţei de către Dinamo pentru sezonul viitor. Membru DDB, Mircea Lucescu dă astfel o mână de ajutor celor de la Dinamo.

Peluza Cătălin Hîldan a anunţat că detalii despre bilete şi modalitatea lor de cumpărare urmează a fi furnizate.

,,Meci de gală pentru DDB!
DINAMO KIEV – DINAMO BUCHAREST
Sâmbătă, 27 martie, 2021
Campania DDB pentru licență continuă cu PASUL 3!
În demersul nostru am fost sprijiniți necondiționat de către MIRCEA LUCESCU, membru ELITE DDB și managerul lui Dinamo Kiev, care nu mai are nevoie de nici o altă prezentare.
Mircea Lucescu se implică astfel activ în salvarea lui Dinamo, alături de suporterii săi.
Amicalul DINAMO KIEV – DINAMO BUCUREȘTI se va disputa pe data de 27 martie, anul curent, pe stadionul “OLIMPIC” din Kiev și va reprezenta, practic:
PRIMUL MECI EUROPEAN PENTRU DDB
Fondurile strânse în urma acestui eveniment se vor îndrepta către plata licenței pentru sezonul următor al clubului nostru.
Vom reveni în curând cu detalii despre ora de disputare, prețul biletelor, precum și despre modalitatea de achiziționare a lor.
ÎI MULȚUMIM pe această cale lui MIRCEA LUCESCU, pentru suportul său total! Încă o dovadă, alta, a câta!?, că sângele alb-roșu apă nu se face!”,apare în comunicatul dat de PCH.

Citeşte şi EXCLUSIV | Posibila dispariție a lui Dinamo, motiv de regret chiar și pentru adversarii istorici: „Nu mi-aș dori”