Un star din Premier League, prins în timp ce priza cocaină în toaletă!

Noul An a adus deja un prim scandal în fotbalul din Anglia. F.A. a admis că a deschis deja o anchetă în cazul unui jucător din Premier League care ar fi prizat cocaină în toaleta unui restaurant.

Potrivit The Sun, care nu a dezvăluit ÎNCĂ numele fotbalistului, episodul a avut loc la o ieşire alături de coechiperi şi antrenor, după un meci disputat în deplasare. Un coechipier l-a surprins în toaleta restaurantului în timp ce priza cocaină.

Comportamentul ciudat al jucătorului i-a atras atenţia şi antrenorului, care a pus însă totul pe seama consumului de alcool. L-a scos pe uşa din spate şi l-a urcat într-un taxi, în încercarea de a nu de prea multă importanţă incidentului.

“Unul dintre colegi l-a văzut, iar jumătate de oră mai târziu era total împrăştiat. Vorbea fără oprire şi era un dezastru total” – a povestit sursa celor de la The Sun.

Federaţia engleză a deschis deja o anchetă în acest caz, iar jucătorul riscă o suspendare de doi ani. Anul trecut, şase jucători au fost depistaţi pozitiv pentru uz de droguri recreaţionale, însă numele lor nu au fost date publicităţii.

La finalul anului, un scandal asemănător a avut loc în vestiarul celor de la Arsenal.

CITEŞTE ŞI: VIDEO | Imaginile ruşinii. Jucătorii lui Arsenal, beţi, drogaţi şi leşinaţi!