Un primar este acuzat că a lovit un jucător la un meci din Giurgiu!

Primarul localității Mihai Bravu, Ion Nițu, este acuzat că a lovit un tânăr jucător al echipei CSM Dunărea Giurgiu. Puștiul este hotărât să-l dea în judecată pe primar.

Alin Pârlogea a ajuns la spital cu traumatism cranio-cerebral. Scandalul s-a produs la finalul partidei din Liga a IV-a, când un jucător al echipei din Mihai Bravu a lovit un adversar.

La un moment dat a venit şi domnul primar, care a intrat în conflict cu domnul antrenor al nostru Dorian Gârlea şi l-a lovit cu piciorul în zona tibiei. Eu, unul, ştiind că poartă rang de primar, m-am adresat cuviincios ‘Nenicule, nu este frumos să daţi într-un om mai bătrân’. Am fost îmbrâncit, apoi, când am dat să mă întorc m-am trezit cu un pumn în cap de la domnul primar“, a declarat jucătorul care îl acuză pe primar de agresiune, potrivit Digisport.

fotbalist lovit e pimar

Fotbalistul este hotărât să-l acționeze pe edil în instanță.

“Nu pot lăsa lucrurile aşa. Sunt hotărât să merg mai departe în justiţie. Nimeni de la Mihai Bravu nu m-a sunat după incident”, a Adrian Pârlogea.

Primarul PSD neagă acuzațiile

Este un scenariu pe care mi-l fac cei de la Giurgiu. Probabil că vor să câştige meciul la masa verde. Eu nu am fost pe teren, am stat în tribune pe toată durata jocului, iar la final am fost să-mi felicit jucătorii pentru victorie. Nu am lovit pe nimeni“, a declarat Ion Niţu.

ion nitu 1

 

Oficialii echipei Dunărea Giurgiu au sunat la 112, iar la fața locului au sosit echipaje de la Poliție și Ambulanță.

“Am apelat 112, am chemat ambulanţa şi poliţia. Au întocmit proces verbal de incident. Au stabilit traumatism cranio-cerebral, apoi au plecat cu Alin la spital. La 18:45 s-a terminat meciul, la 19:30 a plecat cu salvarea, iar de la spital a plecat pe la 1:00 noaptea. Vă daţi seama că nu e normal aşa ceva. Imediat, primarul a plecat de la faţa locului, a rămas doar viceprimarul, în aceeaşi formă bună cu injurii şi ameninţări”, a declarat vicepreşedintele echipei din Giurgiu, Dan Ignat.